Egy család, akit letaglóztak Bono szavai

2018-08-15
1428 megtekintés

Audrey Baker-t lenyűgözte a GLS témája: Vezess ott, ahol vagy. Amikor ő és férje először vett részt a konferencián, egy nagyvállalatnál dolgozott, és abban reménykedett, hogy fejlesztheti vezetői képességeit. Ez volt az az év, amikor Bono előadó volt, és amikor a szegények helyzetéről beszélt, kihívó szavai örökre megváltoztatták Audrey életét. „Életünk minden részletében meg kellene próbálnunk a mennyet a földre hozni.” – mondta Bono akkor.

Audrey és férje akkoriban egy HIV-fertőzött ukrán gyermeket fogadott örökbe.

Az első örökbefogadásunk után teljes állású anyuka lettem, és elkezdtem önkénteskedni egy non-profit szervezetnél, ahol a HOPEFUL projekten dolgoztam. Ez világszerte HIV-fertőzött anyákat és gyermekeket támogat, programjai vannak Ugandában, Guatemalában és Etiópiában. Most a testület igazgatóságában ülök, ahol felismertem, hogy anyai szerepem a legfontosabb vezető szerep, amelyet Isten valaha rám bízott. A GLS rengeteget segített ezen a területen is!

„Valóban a hosszúsági és szélességi fok döntheti el, hogy valaki élni fog-e, vagy hogy meghal?” – Bono

Visszatekintve az első csúcstalálkozómra, azt gondolom, hogy Bono szavai különösen megrendítőek voltak, miután örökbe fogadtuk fiunkat Ukrajnából. A férjem és én nevelőszülők lettünk, és további három gyermeket fogadtunk örökbe a nevelőszülői rendszeren keresztül. Nemsokára befejezzünk a negyedik örökbefogadásunkat, és ezzel 7-re nő a 2-31 éves korosztályba tartozó gyermekeink száma.

A férjemmel azért imádkozunk, hogy minden gyermekünk megismerje és szeresse Jézust, és úgy döntsön, hogy teljes szívvel szolgálja őt. Az idősebb gyermekeink nagyszerűen viselkedtek, amikor teljes szívvel fogadták az új testvéreiket, és néhányan már arról beszélnek, hogy valamikor ők is örökbe fogadnak majd. A HIV és AIDS vírusról való igazság terjesztése családi küldetés!

Hálás vagyok a GLS-ért.  Nevetek azon, hogy Isten egy Bono-val készült interjút használt arra, hogy újraindítsa az életünket.

 

Audrey Baker

GLS résztvevő, Arizona

Címkék: , ,